wpcdb8a781.png
wp700f101c.png
wpeaff8bff.png
wp338e1161.png
wp2b2c3987.png
wpaee90645.png
wp65f1697b.png
wp3db2e882.png
wpa8e008a2.png
wp4afd8526.png


In deze rubriek  vindt u met regelmaat vernieuwingen op  gebied van nieuwe producten in de bouw, interieurbouw, installatie techniek en sanitair.

Wij werken vaak met Gira schakelmateriaal omdat prijs kwaliteit / verhouding goed is, en de uitvoering vernieuwend en modern is.

Nieuw van Gira !

Gira inbouwradio RDS Nieuwe generatie


Gira heeft het voorgedaan en levert als eerste fabrikant luisterplezier direct uit de muur. Het kan met de Gira inbouwradio. Nu komt een nieuwe generatie op de markt - de Gira inbouwradio RDS. Hieraan kunnen ook externe muziekbronnen worden gekoppeld, zoals MP3-spelers.

De Gira inbouwradio kan in de Gira schakelaarprogramma’s Systeem 55, E22 en F100 worden geïntegreerd. De randvoorwaarden daarvoor zijn uiterst eenvoudig: twee inbouwdozen, verder niets - geen extra antenne, geen andere aansluitingen, geen boxen. De Gira inbouwradio RDS kan nu zelfs in slechts één inbouwdoos worden geïnstalleerd, omdat de bij levering inbegrepen luidspreker niet meer in directe combinatie met de radio hoeft te worden gemonteerd, maar ook op afstand daarvan kan worden aangebracht. Nog een luidspreker aansluiten is eveneens mogelijk -
de Gira inbouwradio RDS detecteert aangesloten luidsprekers automatisch en schakelt zelf om tussen mono en stereo.
De Gira inbouwradio RDS wordt bediend via aanrakingsgevoelige bedienvlakken. Om in te schakelen hoeft slechts een willekeurige plek van het complete bedienvlak te worden aangeraakt en niet per se een aan/uit-vlak. Het display geeft de frequentie van de ontvangen zender weer. Wanneer deze het RDS-signaal uitzendt, worden de zendernaam groot en de frequentie en de huidige tijd klein weergegeven. Bij de eerste ingebruikstelling worden de beide sterkste zenders in de twee zendergeheugens opgeslagen, maar deze kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Via een stereo AUX-ingang kunnen ook externe muziekbronnen op de Gira inbouwradio RDS worden aangesloten, zoals MP3-spelers. Daarmee wordt de radio in de wand uitgebreid tot een multifunctionele audio-interface, wat het luistercomfort aanmerkelijk verhoogt. Via een 230VAC parallelaansluiting kan de radio bovendien automatisch extern worden ingeschakeld, bijvoorbeeld samen met de ruimteverlichting. In de slaapstand schakelt de radio een half uur na het inschakelen automatisch weer uit.

De Gira inbouwradio RDS: hoogwaardig voorkomen in de nieuwe afdekraamvariant Gira Esprit glas C, in zwart.

Het display geeft de frequentie van de ontvangen zender weer. Wanneer deze het RDS-signaal uitzendt, worden de zendernaam groot en de frequentie en de huidige tijd klein weergegeven.

Voor meer informatie kijk op www.gira.nl/radio


 

Bottom of Form 1

wp7774e927.jpg
wp7fa34c37.png
wp2aa22bf5.jpg

Voorbeeld in zwarte uitvoering

Uitvoering in esprit glas C, zwart en aluminium

Nieuws